datathon.cat

datathon fme

impulsat per 

NTT DATA

11-12 de novembre de 2023


Apunta-t'hi!

Què és la datathon?

La datathon és una competició on treballareu en equip per a resoldre reptes del món real usant tècniques d'aprenentatge automàtic, IA i ciència de dades. Haureu de triar un dels 3 reptes que presentarem. Normalment, se us demanarà que trobeu solucions a problemes concrets a partir d'un o diversos datasets. A part d'això, també hi haurà tallers i activitats (voluntàries) per a distreure's i conèixer gent nova!

On?

El nostre esdeveniment tindrà lloc a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC! Està ubicada al C/ Pau Gargallo 14 de Barcelona. Aquí tens un mapa!

Tindreu accés a aules per a treballar amb el vostre propi portàtil. Us donarem wifi i menjar!

Quan?

L'esdeveniment començarà dissabte 11 de novembre a les 9 h, moment en què presentarem els reptes.

Podreu treballar durant 32 hores. L'esdeveniment acabarà diumenge dia 12 a les 17 h, amb una cerimònia de clausura on anunciarem els guanyadors.

Qui?

Tots els estudiants poden participar! Disposar de coneixements en anàlisi de dades i programació és beneficiós però no imprescindible per a participar. De fet, hi haurà un premi especial per a novells!

Us proporcionarem àpats, wifi i marxandatge propi! I, evidentment, participar és completament gratuït.

Més informació...  • Equips: Heu de fer grups de màxim 4 persones. Us deixem fer a vosaltres els equips, però us podem ajudar si fa falta!
  • Menjar: Us proporcionarem àpats i snacks, segons les vostres preferències alimentàries. No us oblideu d'indicar-les a la vostra inscripció!
  • Dinàmica: Tot i que sigui una competició, la datathon és un espai per a aprendre i passar-ho bé. Hi haurà tallers, activitats i altres sorpreses!
  • Premis: Repartirem més de 2000 € en premis. Més informació aviat!

Suma't a la datathon!


  • Actualment, estem cercant mentors i voluntaris. Apunta't, serà divertit!
  • Vols ser espónsor o col·laborar amb nosaltres?
    Envia'ns un email a datathon.fme@upc.edu.
  • Si tens qualsevol pregunta, idea o suggeriment, no dubtis a contactar amb nosaltres via email!

Encara no t'hem convençut?

Mira el vídeo oficial de l'última edició!

AED

Qui som?

Som l'Associació d'Estudiants de Dades! Estem organitzant la tercera edició d'aquesta datathon, conjuntament amb l'FME. Entre els nostres objectius, es troba el de promoure la ciència de dades a la UPC. Si ets estudiant del grau en ciència i enginyeria de dades, t'hauries d'unir a nosaltres!


UNEIX-TE A L'AED

Sponsors

NTT DATA

Qualcomm

Organitzadors

AEDFME

Web en anglès · Viatger temporal? Ves al web del 2022