Datathon FME - Política de privacitat

En compliment de la normativa actual sobre la protecció de les dades personals, se us informa dels següents aspectes.

1. Responsable del tractament de dades

Associació d'Estudiants de Dades (d'ara endavant, "AED") amb adreça a C/ Pau Gargallo 14, D.413, 08028, Barcelona (Espanya) és el Responsable del tractament de dades de les vostres dades personals.

Podeu contactar amb AED a l'adreça postal indicada anteriorment o a la següent adreça de correu electrònic per a qualsevol consulta, sol·licitud o aclariment relacionat amb el tractament de les vostres dades personals: datathon.fme@upc.edu.

2. QUINES DADES PERSONALS TRACTEM I COM LES HEM OBTINGUT

L'AED processarà les següents dades personals: (i) Qualsevol dada inicial que proporcioneu voluntàriament relacionada amb una sol·licitud d'inscripció com a participant, sol·licituds d'informació fetes a la nostra empresa, sol·licituds per participar en promocions o sol·licituds per rebre qualsevol dels serveis oferts per l'AED (Donarem instruccions clares i precises sobre les dades obligatòries que heu de proporcionar a cada formulari), (ii) qualsevol dada que es generi o es comparteixi posteriorment amb els Usuaris amb la finalitat que l'AED pugui satisfer la vostra sol·licitud inicial i (iii) qualsevol dada personal que proporcioneu a través de les xarxes socials per gestionar les vostres sol·licituds. Aquestes dades dependran de la configuració de privacitat de cada participant, de l'ús que faci cada participant de les xarxes socials, a més de les polítiques de privacitat de les xarxes socials en qüestió.

A continuació, es detallen les dades personals que poden ser recollides quan us registreu com a Participant:

A continuació, es detallen les dades personals que poden ser recollides quan us registreu com a Jutge, Mentor o Voluntari:

A continuació, es detallen les dades personals que poden ser recollides quan us registreu com a Patrocinador:

A continuació, es detallen les dades personals que es recullen per comprovar si hi ha hagut frau (consulteu la secció "Frau" als nostres termes i condicions):

3. PER A QUÈ TRACTEM LES VOSTRES DADES PERSONALS

Quan us subscriviu per ser els primers a saber quan s'obren les inscripcions, us registreu com a Participant, us registreu com a Voluntari, us registreu com a Jutge o Mentor o us registreu com a "altres assistents/usuaris":

Quan us registreu com a Patrocinador:

Quan les dades personals es recullen per comprovar si ha ocorregut algun frau (consulteu la secció "Frau" en els nostres termes i condicions):

Pel que fa a les imatges i els vídeos vostres:

4. PER QUÈ PODEM PROCESSAR LES VOSTRES DADES PERSONALS

Quan us subscriviu per ser els primers a saber quan s'obren les sol·licituds, quan us registreu com a Participant, Voluntari, Jutge o Mentor o quan us registreu com a "altres assistents/usuaris":

Quan us registreu com a Patrocinador:

WQuan es recopilen dades personals per comprovar si s'ha produït frau (consulteu la secció "Frau" als nostres termse i condicions):

Pel que fa a les imatges i vídeos vostres:

Pel que fa a les preferències alimentàries:

AED processarà les teves dades personals per gestionar el servei de càtering perquè has donat el teu consentiment exprés.

5. QUAN I PER QUÈ PODEM TRANSFERIR LES VOSTRES DADES A TERCESES PARTS

Les vostres dades poden ser transferides als següents destinataris per a aquests motius:

Se us informarà degudament si l'AED transfereix dades personals a altres destinataris en el futur.

6. TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES

AED ha contractat proveïdors de serveis tecnològics situats en països que no tenen una regulació de protecció de dades equivalent a la de la Unió Europea ("Països Tercers"). Aquests proveïdors de serveis han signat acords de confidencialitat i processament de dades requerits per la regulació, que apliquen les garanties i salvaguardes necessàries per preservar la vostra privadesa.

Per obtenir més informació sobre les garanties de la vostra privadesa, podeu contactar amb AED a les adreces electròniques o postals indicades anteriorment.

7. DURANT QUANT TEMPS CONSEERVAREM LES VOSTRES DADES

Les vostres dades personals es conservaran mentre duri la vostra relació amb AED i, un cop aquesta relació finalitzi per qualsevol motiu, es mantindran durant els terminis legals aplicables. Un cop finalitzats aquests terminis legals, les vostres dades seran eliminades o, alternativament, es procedirà a la seva anonimització.

8. QUINS SÓN ELS VOSTRES DRETS

Us informem que teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes, sol·licitar-ne l'eliminació quan ja no siguin necessàries, oposar-vos o limitar-ne el tractament o sol·licitar-ne la portabilitat, a través de les adreces postals i electròniques indicades.

A més, si considereu que el tractament de les vostres dades personals vulnera la normativa o els vostres drets a la privadesa, podeu presentar una denúncia:

9. AVÍS PER ALS MENORS

AED us informa que els menors de 14 anys no poden registrar-se en aquest lloc web i, per tant, no poden participar en campanyes promocionals que AED pugui dur a terme en relació amb la seva activitat.

A més, se li informa que si té més de 14 anys però menys de 18, es recomana que informi els seus pares o tutors legals de la seva intenció d'accedir al lloc web abans de fer-ho, perquè aquests li expliquin les implicacions dels nostres termes i condicions i, concretament, de la Política de Privacitat continguda aquí, així com d'aclarir els possibles usos que es poden fer d'aquest lloc web, sense perjudici dels casos específics en què, per llei, els pares o tutors legals de menors entre 14 i 18 anys han de donar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals.

Darrera revisió: 8 d'octubre de 2022.


INICI